!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> riksdags -

Produktivitet

Dag tre! I dag har jag fått sitta med på två möten, ett med Produktivitetskommittén och ett med Polisen. Malin sitter som ordförande i Produktivitetskommittén och på mötet fanns också representanter från sex företag, hela mötet diskuterades vad man ska göra för att öka produktiviteten i anläggningsbranschen. 

Det var väldigt kul att lyssna på de olika företagen när de höll föredrag, två ord som nämndes flera gånger var marknadsekonomi och industrialisering, och deras föredrag och diskussioner kan mycket väl jämföras med våra so-lektioner i skolan. Bara det att vi diskuterar för att lära oss och få mer förståelse, medan de diskuterar för att se vad som kan göras för att förbättra våra städer. Lite roligt att kunna jämföra två så olika men ändå så lika grupper!

På eftermiddagen har jag suttit med på möte nummer två, med Polisen. Ämnet var Transporter på väg. Också ett intressant ämne, man tänker inte så ofta på vilka dåliga förhållanden både svenska och utländska lastbilschaufförer jobbar under... Någonting som borde och skulle kunna vara så mycket bättre än vad det ser ut i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0